zaterdag 4 januari 2014

VERVOLG CHIANGMAI 27 t/m 31 DECEMBER 2013

Vrijdag 27 december 2013. Beetje rondgestruind door de stad, die wij allebeide zo prettig vinden. Paar tempels bekeken. Winkeltjes in en uit.
Op bankjes zitten. Naar de mensen staren. Genieten van de aangename temperatuur. Verschillende mensen ontmoet. Wat ons is opgevallen dat je hier eerder kontakt met mensen hebt, dan bijvoorbeeld in Nederland. Voor de verandering de gehele Ratchadamnoon Road uitgewandeld.We wilden die leuke winkel met van alles en nogwat weer eens bezoeken. In ijzeren stellingen ligt de koopwaar. De verpakkingen zijn afgestemd op grote hoeveelheden. Alhoewel je ook per stuk kunt kopen. Die Ratchadamnoon Road is zeker een kilometer lang en doorsnijdt Chiangmai precies door de helft.Diverse statige gebouwen staan aan weerszijden. Ook bevindt zich er het centrale politieburo alsmede enkele andere overheidsgebouwen.Op de terugweg naar
de Tha Pae Gate nog voor de Wat Pan Tao een leuke winkel met kleding ontdekt
. Daar vond ik het jasje wat ik graag wilde hebben, kort en gevoerd, voor de koude avonden.In een gezellige tent twee potten chinese thee besteld. Smaakte goed. Om 18.oo uur zaten we aan de franse friten met kipballetjes en lekkere sauzen. Je zit dan midden op het plein tussen de eettentjes in aan lange tafels.
Reuze gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten